Aranyosi Péter meg nem született gyermekéről vallott

<strong>Forrás: Facebook/Aranyosi Péter</strong> -
Születés Aranyosi Péter feleség szülés vetélés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life TV-n futó Bréking című műsorban arról beszéltek a vendégek, mikor indokolt az abortusz, Aranyosi Péter pedig elmesélte a saját drámájukat.

"Nekünk is volt egy elvetélés, pontosabban egy down-kóros gyerek volt, akit ki kellett venni az asszonyból 20 hetesen. Az már egy ember volt.

És jött a következő, az nagyon "vicces" volt. Nem működött a méhe, vagy a petefészke, és elmentünk a doktorhoz. Mondja a doktor, hogy Krisztina, akkor megbeszéljük a gyógyszereket. Ultrahangvizsgálat, kattogtatja, azt mondja, maga terhes (...) Nem tudja, hogyan, de terhes. És tovább kattingtatta, azt mondja, de nem ketyeg. Jóba voltunk vele, mondta, hogy jöjjön vissza kedden, hogy megbeszéljük a kaparást.

Na akkor csütörtöktől keddig teljes sírás, teljes dráma, megyünk vissza kedden, azt mondja, csütörtökön jó lenne, ha visszajönne a műtétre, de azért megnézem még egyszer (...) Azt mondja, ó, mozog. Na és akkor az történt, hogy nyolc hónapon keresztül Kriszti feküdt, én meg hordtam rá a kaját, mint a sas madár, és ez lett a Tomi fiam"

-mesélte a humorista.

További részletek ma este a LifeTV műsorán, 19:00-tól a Bréking című műsorban.

Forrás: Facebook/Aranyosi Péter

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.