Meghan Markle támadás Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A párt újabb támadás érte a rajongók részéről, akik ezúttal azt kifogásolták, hogy Meghan és Harry sosem mutatják meg fiúk, Archie arcát.

Meghan és Harry egy tündéri fotót osztott meg fiúkról annak kétéves születésnapja alkalmából. Ám a Archie egy fekete-fehér képen hátulról látható, ennek pedig nem örültek a rajongók. Ugyanis a pár már egy ideje nem hajlandó megmutatni az arcát.

Az anyák napján közzétett fotón szintén nem látható, mert anyukája nyakába hajtja a fejét. Ez a kép ugyancsak fekete-fehér. A karácsonyi üdvözlőlapjuk pedig egy torzított kép lett róluk, ott sem vehető ki a kisfiú – írta a Daily Mail.

Ám Harryék már nem a királyi család tagjai, így tulajdonképpen nem kötelesek megmutatni Archie-t. Ráadásul sok támadás értek őket a gyerek haj- és bőrszíne miatt is, így érthető a sok a fekete-fehér fotó.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.