Ezt a drága ajándékot kaphatta Katalin hercegné Vilmostól a házassági évfordulójukra

nyaklánc Katalin hercegné Vilmos herceg házassági évforduló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Idén ünnepelte 10. házassági évfordulóját Katalin és Vilmos. Ennek alkalmából egy fotósorozat is készült róluk, amelyen a szemfülese rajongók kiszúrtak valamit.

Április 29-én ünnepli házassági évfordulóját Katalin és Vilmos, idén lettek 10 éves házasok. A kerek szám apropójából egy fotósorozat készült a családról. Ezen többen kiszúrták, hogy Katalin egy különleges nyakláncot visel, amit Vilmostól kaphatott az évfordulóra - Rachel Bowie és Roberta Fiorito, a királyi család szakértői szerint.

A csillag alakú gyémánt medál körülbelül 12 ezer dollárt, azaz több mint 3,5 millió forintot érhet. Tavaly hasonló fülbevalókat viselt a hercegnő. Egyesek úgy vélik a nyaklánc is megvolt már neki korábban, ám sokak szerint Vilmos direkt meglepte vele, hogy teljes legyen a szett – írta a Daily Star.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.