Kaiser Ede nagy bejelentést tett: hatalmasat fordult vele az élet

Fotó: Polyák Attila - Origo -
párkapcsolat Kaiser Ede
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kaiser Ede élete nagyot fordult, miután szabadult a börtönből, ahová a móri mészárlás miatt került, de mint később kiderült, tévesen ítélték el. A férfi apa lesz, de maradéktalanul nem lehet boldog. 

A 2002-ben történt móri mészárlás miatt tévesen elítélt Kaiser Ede szabadult a börtönből, ahol több mint 16 évet raboskodott egyéb rablási ügyei miatt. A férfival nagyot fordult azóta a világ, hiszen szerelmes lett, és habár már nem alkotnak egy párt, hamarosan megérkezik közös gyermekük.

Kaiser Ede szabadulása 2020.06.01. Fotó: Polyák Attila - Origo

Ettől kezdve csak az motivál, hogy anyagilag és lelkileg is elhalmozzam őt minden jóval.

Ugyan bomlottak a nők utána, egy lelkésznő rabolta el a szívét, ám a kapcsolat a komoly korkülönbség miatt nem működött.

"Gyönyörű kapcsolat volt, de ő sokkal fiatalabb, mint én, és a komoly korkülönbség miatt sajnos nem működtek a mindennapok. A gyerek azonban örökre összeköt minket, ezért mindketten úgy gondoljuk, hogy normális és kulturált kapcsolatot tartunk fent egymással" - mondta a Blikknek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.