Károly herceg lebukott? Ez bizonyítja, hogy nem kedveli Meghan hercegnét?

Forrás: Chris Jackson/Getty Images -
Archie herceg Károly herceg Meghan hercegné
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meghan hercegné rajongói úgy vélik, most egyértelmű bizonyítékot találtak arra, hogy Károly hercegnek nem éppen a szíve csücske Harry választottja.

A kis Archie két éves lett, a nagy napon a királyi család tagjai szokásukhoz híven a közösségi oldalakon is felköszöntötték a kisfiút, mégpedig közös fotókkal. Károly herceg is így tett, egy olyan képet osztott meg, amin ő, Harry és a kis Archie látható a keresztelőjén.

Egyvalaki azonban hiányzik a képről: Meghan. A hercegné rajongói szerint egyértelműen azért, mert Károly nem kedveli őt – írta a 7news.com.

Ám ezzel lehet vitatkozni, mivel a fotóról nem levágta az édesanyát, hanem egyszerűen alapból így készült. Ráadásul Harry és Meghan még 2019-ben ugyanezzel a fotóval köszöntötték Károlyt a születésnapján, tehát ennyi erővel a hercegné sem szívleli apósát, mert „nem vett részt" a köszöntésben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.