Pár éve még nem volt mit ennie, most lakást vett kislányának a magyar rapper, G.w.M

Szabó András pénz milliomos G.w.M Kulcsár Edina Szabó András Csuti rapper kereset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Aki otthonosan mozog a magyar könnyűzenében, biztosan ismeri G.w.M, azaz Varga Márk nevét, aki az elmúlt években az egyik legkeresettebb magyar rapper lett.

Varga Márk még csak 24 éves, de már a magyar rapszakma élvonalában van, pályafutása alig tíz évvel ezelőtt indult. Bár nem volt mindig fenékig tejfel az élete, és nem tagadja azt sem, hogy volt időszak, amikor éhezett, mostanra mindene meg van, amire csak egy ember vágyik: luxusautó, két gyermek, feleség, és karrier.

„Ötvenmillióért vettem a lányomnak lakást a IX. kerületben. Sokan azzal vádolnak, hogy ez felesleges költekezés, de szerintem én nem szórom a pénzt! Ez befektetés a kislányom érdekében!

Ripostnak

„Annyi koncertem volt az elmúlt 6 évben, amennyi nem sok embernek van. Volt időm ezt a pénzt megkeresni. Előfordult olyan is, hogy egy vacsorapartira hívtak meg, amiért kétmillió forintot kértem és kifizették" – mondta el a fiatal rapsztár, akinek akadt olyan napja is, hogy 12 helyen lépett fel.

G.w.M. családjában volt egy hatalmas törés, a szülei szétmentek, ő pedig úgy döntött, csak a zenére akar koncentrálni, és elköltözött otthonról.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.