Még csak 24 éves, de elképesztő karriert futott be G.w.M. Ma már milliókat keres, de volt idő - nem is olyan rég - amikor ételre sem volt pénze.

Noha tehetős családból származik Varga Márk, azaz G.w.M, mégis úgy döntött, hogy otthagyja a szüleit, és egyedül boldogul.

„Nekem gyerekkoromban nagyon jó sorom volt, de volt egy hatalmas törés a családunkban. Nagyon lecsúsztunk. Anyukám és apukám szétmentek ezután, és sok vita volt köztük. Én ennek nem akartam a része lenni, ezért döntöttem úgy, hogy csak a zenére koncentrálok, és elköltözöm" – mesélte a rapper.

Nehéz időket élt meg, hiába kezdett beindulni a karrierje hamar. Ugyanis volt idő, amikor ételre sem futotta neki. 
„Mindenki azt látta, hogy brutálisan épül a karrier, csak sajnos nem volt mellé lőszer! Nulla forintom volt. Arra emlékszem, hogy a kenyértartó mellett volt pár húsz forintos! Már a százasok is elfogytak„ - mesélte a sztár a Ripostnak.

G.w.M hatalmas karriert futott be.Forrás: Instagram / gwmmusic

Ma már viszont olyannyira befutott, hogy 10 milliós lejátszásai vannak a dalainak, és egyáltalán nem kell nélkülöznie, sőt!

„Annyi koncertem volt az elmúlt 6 évben, amennyi nem sok embernek. Volt időm ezt a pénzt megkeresni. Előfordult olyan is, hogy egy vacsorapartira hívtak meg, amiért kétmillió forintot kértem, és kifizették"

A rappert sokan azzal vádolják, hogy szórja a pénzt. Nem rég például 50 millióért vett egy luxuslakást 4 éves kislányának. Azt mondja, ő ezzel csak szeretné bebiztosítani gyerekei jövőjét, hogy nekik ne kelljen nélkülözni.

„Ötvenmillióért vettem a lányomnak lakást a IX. kerületben. Sokan azzal vádolnak, hogy ez felesleges költekezés, de szerintem én nem szórom a pénzt! Ez befektetés a kislányom érdekében! Jövőre a fiam is kap egy lakást, mert szerintem ez így normális, hogy megalapozom a jövőjüket"