„Ez az időszak most talán a legkeményebb” – Nehéz hetek várnak Ördög Nóráékra

Nánási Pál Ördög Nóra Balaton
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még folyamatban van az új balatoni bisztró megnyitása, viszont már egy büfékocsiban várja a vendégeket Ördög Nóra és Nánási Pál. Mindeközben a Nóri új műsort is kapott, így egyáltalán nem unatkozik a házaspár.

El kellett költöztetniük a Nekem a Balaton nevű kisboltjukat Ördög Nóráéknak, ugyanis a helyi lakók már nem bírták elviselni, a rengeteg autót és turistát. A helyzet odáig fajult, hogy tojással is megdobálták a boltot, így a házaspár úgy döntött jobb, ha máshol nyitnak ki. Maradnak Balatonakarattyán, csak egy sokkal jobban megközelíthető helyre költöznek, és bisztróként is üzemelnek majd.

Noha a szezonra szerettek volna megnyitni, ez még nem sikerült, de addig is food truck formában várják a vendégeket.

Nánási Pál és Ördög Nóra balatoni kisboltja elköltözik. Ördög Nóra, Instagram

„Ez átmeneti megoldás, ami azért jött létre, mert bár még nyitva van a régi kisbolt, nem szeretnénk, ha nagy tömeg menne oda, így alternatív megoldás mellett döntöttünk. Jobb a békesség, nem szeretnénk, ha a környéket megint elárasztanák az autók" – mesélte Nóra a Borsnak.

A műsorvezetőnek ráadásul egyre több a médiás munkája is, hiszen ő lesz a TV2 új műsorának, a Totemnek a háziasszonya. Emellett pedig gőzerővel dolgoznak a bisztró megnyitásán, hogy a nyárra kész legyen.

„Jó lenne júniusban megnyitni a boltot, és nem csak egy food truckkal várni az érdeklődőket, de nem szeretnék naiv lenni, még sok munka vár ránk. Ez az időszak most talán a legkeményebb. Nem ez a május lesz, amikor kisimulnak a ráncaink" – mondta Nóri.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.