Ezzel bizonyítja Katalin hercegné, hogy méltó királynéja lesz a briteknek

érettség brit királyi család Katalin hercegné uralkodó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyre többször bizonyítja Vilmos herceg felesége, Katalin hercegné, hogy megérett a királynéi címre. 

Katalin és Vilmos nemsokára ünnepli a 10. házassági évfordulójukat. Úgy tűnik, hogy Cambridge hercegnője megérett arra, hogy méltó királynéja legyen a briteknek.

A királyi szakértő szerint ezt többek között az is bizonyítja, hogy vállalta, hogy kibékíti Vilmos herceget és Harry-t, akik Fülöp temetésén beszéltek először egymással a botrányos Oprah-interjú után - írja a Daily Mail.

Katalin hercegné megérett arra, hogy méltó királynéja legyen a briteknek Forrás: Getty Images/2020 Max Mumby/Indigo/Max Mumby/Indigo

"Szerető csókkal és öleléssel vigasztalja Károly herceget, összehozta Vilmost és Harry-t, és nagyon csendes méltóságot adott az eljárásnak" - nyilatkozta a királyi életrajzíró, Phil Dampier.

"Sokat tanult a királynőtől, ami a toleranciát és pragmatizmust illeti, nem reagálja túl a helyzeteket, hanem megpróbálja eldönteni, mi a legjobb hosszútávon. A királynőhöz hasonlóan ő sem haragszik és nem áll bosszút. Katalin rájött, hogy a királynőnek minden eddiginél nagyobb szüksége van rá és Vilmosra, és mindent megtesz a támogatásáért"

- fogalmazta meg a szakértő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.