Bizarr: az ikerpár elárulta, hogyan használták egyszerre ketten a vécét

bizarr ikertestvér vécé videó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Washingtonban élő ikerpár, a 37 éves Christina és Jessica szinte elválaszthatatlanok egymástól. Gyerekkorukban még extrémebb volt a helyzet, akkor még a vécére is együtt mentek.

Az ikrek erős, láthatatlan kötelékéről már számos tanulmány született, de nyilván ennek is vannak fokozatai. Christina és Jessica a TLC Extreme Sisters című műsorában beszélt arról, hogy ők nem szimplán egymás megszállottjai, hanem kórosan egymás megszállottjai - írja a Bors.

A lányok arról mesélnek a műsorban, hogy régebben 30 percig sem bírták egymás nélkül, soha nem mentek külön nyaralni sem. Sőt, gyerekkorukban annyira nem tudtak egymástól szakadni, hogy még a vécét is ketten - egymás ölében ülve - használták. Természetesen titkos kézfogásuk is van, amit ma is ugyanolyan lelkesedéssel mutatnak be, mintha még mindig gyerekek lennének.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.