Előtte-utána: Kulcsár Edina bikiniben mutatta meg, mennyit jelent 10 kiló fogyás

Forrás: Kulcsár Edina/Instagram -
fogyás Kulcsár Edina előtte-utána
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kulcsár Edina körülbelül 10 kilótól szabadult meg: 71 kiló helyett most 60 körüli testsúlyt mutat a mérlege. Egy videóban mutatta mg, mennyit változott a teste. Követőinek megígérte, hogy egy külön posztban azt is elmeséli, hogyan érte el a hőn áhított beachbody-t.

"Az első videó február 18-án készült, mert már akkor elhatároztam, hogy idén beachbody-t szeretnék, a másik videó pedig ma reggel készült, vagyis Május 8-án. Nagyon hamar sikerült elérnem a célom, hogy a mérleg ne 71 kilót mutasson, hanem csak 60 körülit, bár ezt már egy ideje teljesítettem, csak a videó felvételére nem volt eddig időm. RENGETEG kérdést kapok, hogy hogyan csináltam, de a válasz egyszerűbb mint gondolnátok. Akaraterővel és fegyelemmel értem el ezt az eredményt. (Egyébként meg "csak" pár kilót fogytam. Vannak akik 20-30 vagy akár annál többet is fogynak! Na az a nem kis teljesítmény!)" - írta a felvételhez Edina.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.