Demcsák Zsuzsa történet Life TV Bréking megdöbbentő zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life TV-n futó Bréking című műsorban a szexista dalszövegek kapcsán felmerült a téma, mi van akkor, ha valakit zaklatnak, és Demcsák Zsuzsa elmesélte lánya történetét.

Demcsák Zsuzsa megdöbbentő történetet mesélt lányáról, és kikérte magának, hogy valaki szerint rendben van az, hogy a férfiak megszólítják, vagy füttyögnek az utcán sétáló fiatal lányoknak, akikben ez félelmet kelt.

"Lehet, hogy a lányom utálni fog, hogy ezt elmondom, de valahányszor elsétál az edzésére, az egy jó 20 perces séta, ott sok építkezés van mostanában és folyamatosan velem beszél közben telefonon, mert hogy füttyögnek, beszólnak, megvárják, amíg ott elvonul és addig mondják neki, amíg látótávolságon kívül nem megy, és fél. És nem érzi jól magát ebben, és kikérem magamnak, hogy ez rendben van..."

-mondta felháborodva Demcsák Zsuzsa.

További részletek a ma esti Brékingben 19:00-tól a Life TV műsorán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.