Így viselte Fekete Dávid az első éjszakát a börtönben

Forrás: Fekete Dávid/Instagram -
Fekete Dávid börtön magánzárka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy mi is megírtuk, Fekete Dávid előzetes letartóztatásba került. A hatályos jogszabályok értelmében most 23 nap magánzárka következik számára, teljesen el lesz szigetelve a külvilágtól.

A Bors információi szerint az egykori Megasztáros énekes már az első éjszaka kiborult, a poklok poklát élte át a cellában, nagyon megijedt. Helyzete az elkövetkező 23 napban sem lesz könnyebb, hisz nem érintkezhet a külvilággal, így lesz rá lehetősége, hogy átgondolja eddigi életét és tetteit.

- nyilatkozott Dávid egyik ismerőse.

Fekete Dávid Forrás: Fekete Dávid/Instagram

Fekete Dávidot közokirat-hamisítással és tíz vagyon elleni bűncselekménnyel gyanúsítják. Az autókereskedő ugyanis több embert megkárosított úgy, hogy eladta a gépjárművüket, de a pénzt sosem kapták meg. Letartóztatása után saját felesége is feljelentette, ugyanis a jelek szerint a férfi őt is félrevezette.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.