Leszakadt az erkély a bulizó fiatalok alatt: több métert zuhantak - Videó

leszakadt zuhanás horror baleset kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A horrorisztikus baleset azért történt, mert a megengedettnél sokkal többen tartózkodtak az erkélyen, és leszakadt.

A sokkoló felvételt Malibuban rögzítették. A nyaraló tulajdonosa elmondta, hogy a házat maximum hat ember veheti egénybe, a bérlők azonban legalább további tizenkét embert hívtak még hétvégi bulijukra, ami óriási gondot okozott. A szomszéd épület biztonsági kamerája rögzítette, ahogy körülbelül 15, az erkélyen beszélgető fiatal alatt hirtelen leszakad az erkély, és eltűnnek a képről.

A lezuhanó fiatalok közül voltak, akiknek szerencséjük volt, és a homokos részre zuhantak, azonban többen szikláknak vagy az utcai betonba csapódtak.

Két embert kritikus állapotban, kilencet pedig könnyebb sérülésekkel szállítottak kórházba, miután leszakadt az erkély egy malibui nyaralóban szombaton délután

– írja a Fox News.

A tulajdonos egyébként megpróbálta értesíteni a bérlőket, hogy ne tartózkodjanak ennyien az erkélyen, ők nem vették fel a telefont.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.