Odáig vannak a férfiak Bochkor Gábor exéért, Alexandráért: "Sok levelet kapok"

Forrás: Instagram -
Demeter Alexandra Bochkor párkapcsolat Bochkor Gábor szakítás kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A múlt héten robbant a hír, hogy Bochkor Gábor évekig titkos kapcsolatban élt Demeter Alexandrával, aki az egyik kereskedelmi csatorna túlélő showjában szerepelt évekkel ezelőtt.

A rádiós és szerelme nem rég szakítottak, Alexandra pedig a nyilvánosság előtt is vállalta, hogy egy párt alkotott Bochkorral. Mióta szakítottak, még inkább felkeltette a férfiak figyelmét, és nem tagadja, hogy ostromolják a férfiak.

A gyönyörű közszereplő nagy port kavart történetével, és nagy meglepődésére a nők is kiálltak mellette.

Valóban sok levelet kapok, ami jólesik. A férfiak részéről az elmúlt két évben is nagy volt az érdeklődés, de eddig foglalt volt a szívem.

– mondta Bochkor eltitkolt exbarátnője a Blikknek. Alexa a történtek után komoly kapcsolatra vágyik, egy olyan férfi oldalán, akivel közösen tervezheti jövőjét, és természetesen ország világ előtt fel is vállalja azt.

Bochkor Gábor exe, Demeter Alexandra Forrás: Instagram

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.