Pataky Attila elárulta, hogy mikor és hogyan szeretne meghalni: "magányosan és félrevonultan szeretném örökre lehunyni a szemem"

halál Pataky Attila végrendelet énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Komoly döntést hozott Pataky Attila, megírta a végrendeletét.

A koronavírusból való gyógyulás után még mindig több kellemetlen poszt-Covid tünettel küszködik Pataky Attila. Az EDDA frontemberét annyira megviselte a betegség, hogy már a végrendeletét is megírta, és a halálát tervezgeti, bár egy látó szerint még korai ezen gondolkodnia.

Pataky Attila Life TV

„Egy látó barátom mondta el, hogy nyolcvanéves koromig leszek itt a Földön. Azt azért hozzá kell tennem, hogy ezek képlékeny dolgok. Azt is tudom, hogy 75 és 80 között lesz még egy „kapu", ahol kiléphetek"

– magyarázta a Borsnak az énekes.

„Egy biztos, ha lejár az időm, akkor azt akarom, hogy méltósággal legyen vége. Nem szeretnék a családom terhére lenni. Nagyon szomorú, amikor valaki hosszas betegség és küzdelem után merül örök álomba, a szerettei pedig végignézik, végigasszisztálják a szenvedését. Ezért legszívesebben úgy mennék el, ahogyan az idős ausztrál őslakosok teszik: magányosan és félrevonultan szeretném örökre lehunyni a szemem. Emellett azt is én döntöm el, hogy meddig maradok. Bízom benne, hogy mielőtt ez bekövetkezne, vár még rám jó néhány tartalmas és boldog év. Addig is szeretnék a jelenben, a mának élni. Nem akarom az időmet elherdálni azzal, hogy a múlton rágódom vagy a távoli jövőn merengek."

- tette hozzá Pataky Attila.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.