Polgár Tünde fájdalmas vallomása: "Ezt már sosem tudom rendbe tenni"

édesanya konfliktus gyász család Polgár Tünde
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Polgár Tünde nehéz időszakon van túl. Elveszítette édesanyját és ezzel együtt az esélyt arra, hogy rendezze kapcsolatukat és válaszokat kapjon kérdéseire. 

Polgár Tünde édesanyjának súlyos alkoholproblémái voltak, ezért a válás után édesapja vette magához az akkor 12 éves Tündét és öccsét. Az asszony ezt árulásnak érezte és ezek után alg találkozott gyermekeivel, nem is érdeklődött irántuk. Bár Tünde öccse próbálkozott a kapcsolatfelvétellel, de mindig elutasításba ütközött. Néha felhívta a luxusfeleséget, hogy pénzt kérjen tőle, de akkor sem érdeklődött iránta.

Polgár Tünde elveszítette édesanyját, már sosem tudja kapcsolatukat rendbe tenni. Forrás: Viasat3

Végül a sors úgy hozta, hogy nem volt lehetősége édesanyjával beszélni: öccse hívta egy forgatáson, hogy az asszony meghalt. Tünde sokkot kapott, rászakadt a kínzó érzés, hogy ezt már sosem tudja rendbetenni. A forgatásról hazafelé összetörte az autóját, teljesen összeomlott.

- mondta a a Feleségek luxuskivitelben sztárja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.