Senki sem számított arra, amit II. Erzsébet királynő, hatalmánál fogva tett

Forrás: Getty Images/2019 Getty Images/Wpa Pool -
II. Erzsébet királynő szex vállalkozói díj szexuális kitüntetés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
II. Erzsébet mindenkit meglepett nem mindennapi döntésével. 

II. Erzsébet királynő vállalkozói díjával egy olyan céget tüntetett ki, amiről senki sem feltételezte volna, hogy elnyeri a királynő tetszését. Ugyanis egy brit szexuális kiegészítőket gyártó céget, a Lovehoney-t választotta.

II. Erzsébet brit királynő Forrás: Getty Images/2019 Getty Images/Wpa Pool

Az üzlet immáron hat éve nagy lendülettel terjeszkedik és növelik bevételüket a tengerentúlon is. Fennállása óta 12 millió fontról 56 millió fontra növelte a bevételét. Ez a hatalmas siker valószínűleg annak is köszönhető, hogy az évek során megszerezték a „Szürke 50 árnyalata" termékek hivatalos licenszét is. – írta a hypebeast.com

II. Erzsébet kitüntetése pedig nem jelent mást, mint azt, hogy a Királynő Díja embléma ezentúl megjelenhet a cég által forgalmazott termékeken. Ennek köszönhetően ott virít majd a nagyobbnál nagyobb vibrátorokon és természetesen a síkosítókon is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.