Berki Mazsi őszinte vallomása: "Egy nap hatszor válunk"

Forrás: Facebook/Berki Renáta -
terhesség Berki Mazsi állapotos Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy az öröm Berki Krisztiánéknál, hiszen Mazsi gyereket vár. Ám a kismama bevallotta, azért ez nem teljesen felhőtlen időszak.

Régóta szeretett volna kisbabát Berki Krisztián és párja most az álmuk valóra vált: Mazsi állapotos.
A kismama az Instagramon vallott őszintén arról, noha hatalmas a boldogság, azért vannak nehéz időszakok, mert bizony dolgoznak a hormonok. Nem csak benne, hanem Krisztiánban is...

„Viccet félre téve, nagyon komoly változásokon megy ilyenkor keresztül a kismama és a kispapa egyaránt. Tudtátok, hogy a várandósság alatt nem csak mi Nők, hanem a Férfiak is hormonváltozáson mennek keresztül?! Férjeink ugyanúgy küzdenek ebben az időszakban a hangulatingadozással akárcsak mi Nők, sőt ebben az időszakban ,az újdonsült apukák esetében csökken a híres férfi nemi hormon, a tesztoszteron szintje, míg növekszik a köztudottan női nemi hormoné, az ösztrogéné" – folytatta a Mazsi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.