Diana hercegné unokahúgát, egy nála 32 évvel idősebb milliárdos jegyezte el - Fotó

Forrás: AFP/Ian West -
eljegyzés Diana hercegné milliárdos Kitty Spencer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 30 éves Lady Kitty Spencer egy dél-afrikai milliárdosba szeretett bele, aki több mint 30 évvel idősebb nála.

Az évek óta sikeres modellként dolgozó 30 éves Kitty Spencer tavaly jelentette be, hogy eljegyezte 62 éves szerelme, a dél-afrikai milliárdos üzletember, Michael Lewis.

Kitty Spencer (R) arrives for the wedding ceremony of Britain's Prince Harry, Duke of Sussex and US actress Meghan Markle at St George's Chapel, Windsor Castle, in Windsor, on May 19, 2018. / AFP PHOTO / POOL / Ian West Forrás: AFP/Ian West

A párról már jó ideje pletykáltak, de semmilyen rendezvényen sem jelentek meg együtt. A koronavírus miatt ők is elhalasztották a tavalyra tervezett lagzit, de kapcsolatukon a járvány sem változtatott, épp olyan boldogok, mint korábban.

Lady Kittyt kedvesével fotózták Forrás: NORTHFOTO/TheImageDirect.com/Theimagedirect.Com

Vajon mit szólna ehhez a kapcsolatohoz Lady Diana? Feltehetően támogatná, hiszen az ő életében csak rövid ideig adatott meg az igaz szerelem.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.