Egy szexragadozó miatt dönthetett a válás mellett Bill Gates felesége: ez történt

Forrás: Getty Images/2017 Frederic Stevens/Frederic Stevens -
válás Jeffrey Epstein Bill Gates Melinda Gates
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogyan mi is beszámoltunk róla, Bill és Melinda Gates nemrég jelentették be, hogy 27 év házasság után elválnak. Úgy tűnik, hogy a váláshoz köze van minden idők legnagyobb szexragadozójának, Jeffrey Epsteinnek. 

Melinda és Bill Gates a Twitteren közzétett közös közleményükben tájékoztatták a nyilvánosságot a házasságuk felbontásáról szóló döntésükről. Úgy fogalmaztak, hogy miután sokat töprengtek a kapcsolatukon, és sokat dolgoztak rajta, úgy határoztak, hogy felbontják a házasságukat.

Állítólag Melinda Gates már 2019 októberében összeült tanácsadóival és válóperes ügyvédeivel, hogy megvitassa, miként lenne érdemes kiszállni a házasságából. Már akkor aggódott amiatt, hogy a férje túl sokat találkozik Jeffrey Epsteinnel, aki akkor került előzetes letartóztatásba emberkereskedelem és kiskorúak megrontása miatt

- írja a Wall Street Journal.

Jeffrey Epsteinnek is köze lehet Melinda és Bill Gates válásához Forrás: AFP/Ho

A The New York Times című lap pedig arról írt, hogy a Microsoft egykori vezérigazgatóját többször láttál az elítélt szexuális bűnöző társaságában, sőt, előfordult olyan, hogy Gates az éjszakát Epstein manhattani lakásában töltötte.A sajtósa akkor próbálta menteni azzal a helyzetet, hogy a szoftverfejlesztő egy jótékonysági projekt miatt találkozott a bűnözővel, viszont utólag már rettenetesen bánja, hogy valaha is kapcsolatba került vele.

2011-ben alakult ki a két férfi között baráti kapcsolat, Melinda Gates pedig már 2013-ban szólt a férjének, kényelmetlenül érzi magát Gates Epsteinhez fűződő barátságától.

Miután Epstein 2019-ben öngyilkos lett cellájában, Bill Gates a Wall Street Journalnak adott interjújában tagadta, hogy szorosabb szálak fűzték volna Epsteinhez.

"Valóban találkoztunk, de sem baráti, sem üzleti kapcsolatom nem volt vele"

- mondta szűkszavúan Gates.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.