Kihagyhatatlan munkalehetőség: évi 120 ezer dollárt fizet egy család annak a párnak, aki vigyáz a szigetükre a Bahamákon

Bahama-szigetek kivételes munka jelentkezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A család egy párt keres, aki évi 120 ezer dollárért felügyeli a szigetüket egy éven keresztül a Bahamákon. 

A kiválaszott pár feladatai közé tartozna a mosás, vasalás, takarítás, amiért cserébe házat és autót is biztosítana számukra a család.

"Egy magas keresetű, négytagú család, akiknek két felnőtt gyermeke még mindig otthon lakik, tapasztalt, helyi párt keres, hogy hosszú távon felügyeljék az ingatlanjaikat és velük közösen utazzanak. Fontos, hogy értsenek a háztartásvezetéshez és a karbantartási munkákhoz, rendezettek legyenek, és bónusz, ha szeretnek főzni is" - olvasható a hirdetésben.

Évi 120 ezer dollárt fizet egy család annak a párnak, aki felügyeli a szigetüket a Bahamákon Forrás: Shutterstock/ GGAM

A takarítás eltrathat egy ideig, mivel a négy házból álló épületegyüttes mindegyikében négy hálószoba van. Ezen felül még a család vendégeit is fel kell venni a reptérről. A reggel 8 és délután 5 közötti munkához egészségbiztosítás és fogorvosi szolgáltatások is járnak - írja az Indy100.

A családnak a floridai Naplesben is van egy hatalmas háza, ahova magángéppel utazhat majd a kiválasztott pár.

"Ez olyan lehetőség, ami egyszer jön szembe egy életben. Az ügyfél nevetve megjegyezte, hogy még ő maga is szívesen jelentkezne rá. Mondanom sem kell, özönlenek a jelentkezők. Csak azt tudom tanácsolni, mielőbb küldjék el az önéletrajzukat!" - biztatott Lucy Challenger, A Polo & Tweed toborzóiroda vezetője.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.