Romantikus! Így ismerkedett meg férjével a TV2 csinos műsorvezetője

Lékai Máté Lékai-Kiss Ramóna szerelem megismerkedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lékai-Kiss Ramóna a TV2 műsorvezetője elárulta, hogyan ismerkedett meg férjével és kisfia édesapjával, a a Telekom Veszprém kézilabdázójával, Lékai Mátéval.

Lékai-Kiss Ramóna maga se hitte volna, hogy a Szigligeti Süllőfesztivál hozza majd össze élete szerelmével, Lékai Mátéval.

"Bár korábban nem ismertük egymást, utólag kiderült, mindkettőnknek tetszett a másik. Aztán megtörtént a mi nagy »love-pillanatunk«: épp egy nagyon elfoglalt periódusban voltam, iszonyatosan sok munkám volt, szinte alig találkoztam a családommal. Az egyik szabadnapomon a szüleim kitalálták, hogy menjünk el Szigligetre a Süllő Fesztiválra. Mindenképp Oszi bácsi halas standjánál szerettünk volna enni, így beálltunk a hosszú sorba. Miközben vártunk, hallottam, ahogy az egyik eladó megjegyzi: "Na, itt van a mi Ramónánk". Mire apukám visszaválaszolt neki: "Azt hittem, hogy ő csak az én Ramónám". Elindult egy párbeszéd, poénkodás, majd szó szót követett és egyszer csak kiszólt nekem az eladó, hogy egyébként van neki egy fiú unokája, úgy hívják, hogy Lékai Máté.

Lékai-Kiss Ramóna és férje, Lékai Máté Forrás: ramonakiss/Instagram

Ezután lefotóztam az ételt, kiposztoltam az Instagramra, majd kb. hatvan másodperc után kaptam egy üzenetet Mátétól: "A nagyapám sütötte neked a halat" megjegyzéssel, és ezzel a fantasztikus mondattal le is vett a lábamról. Megbeszéltük, hogy másnap éjfélkor a Vajdahunyad vár bejáratánál randizunk" - írta le a Blikk a műsorvezető romantikus történetét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.