Válságban van MC Hawer párkapcsolata

Forrás: instagram.com/mchawer -
válság távolság költözés kapcsolat MC Hawer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
MC Hawer nagyon boldog 33 évvel fiatalabb szerelme oldalán, akivel 2 és fél éve alkotnak egy párt. Az utóbbi időben azonban a költözés nagyon sok konfliktus szül kettejük között. A pár jelenleg vidéken él, viszont a zenész szeretne visszaköltözni a fővárosba, szerelme azonban nem akar távol élni a családjától.

Nehéz helyzetben van MC Hawer, aki fiatal párjával, Fannival anyagi nehézségeik miatt a fővárostól távol, Kazincbarcikán kezdtek új életet, ám a zenész szíve visszahúz a fővárosba. Fanni azonban hallani sem akar a költözésről, ugyanis nem szeretne távol lenni a családjától.

"Hetek óta feszültséget generál a párom és köztem a költözés kérdése. Fanni boldog, hogy végre a családja közelében van, és nem szeretne innen elmenni.

Minden alkalommal Budapestről indulunk fellépni, komoly nehézséget jelent a távolság. Sem anyagilag, sem időben, sem energiában nem engedhetem meg magamnak. 56 éves leszek, nem fogom bírni... Amint beindulnak a fellépések, nekem vissza kell mennem" - mesélte a Borsnak a zenész.

MC Hawer és 33 évvel fiatalabb kedvese, Fanni MC Hawer

MC Hawer számára nem csak a költözés miatt volt megterhelő az elmúlt pár hónap.

"Világéletemben olyan férfi voltam, aki eltartja a családját. Sajnos a közelmúltban újra anyagi nehézségekbe ütköztem, szerencsére jött annyi grafikai munkám, hogy sikerült rendeznem a lakbért. Az tény, hogy olcsóbb vidéken a megélhetés, de semmi nem köt ide.

Józanul gondolkodom, tisztában vagyok azzal, hogy előbb-utóbb el kell őt engednem. Csak 23 éves lesz nyáron, és nagyon jól éreztük magunkat az eddig eltöltött két és fél évben, de ha nem változtat a döntésén, külön kell folytatnunk az életünket"

- mondta határozottan.

A zenész azért bízik benne, hogy kedvese meggondolja magát és vele tart a fővárosba.

"Nincs még lezárva a kapcsolatunk, de nagy kérdőjel, mi lesz velünk. Életem legnagyobb szerelme, számomra ő a legszebb nő a világon, sajnálnám, ha el kellene válnunk" - zárta rövidre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.