Reggel megjósolták Dér Heni rajongói, hogy mikor fog szülni az énekesnő

szülés rajongók jóslat Dér Heni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogyan mi is beszámoltunk róla, Dér Heninél ma délelőtt az autóban indult be a szülés, a rendőrök segítségét kellett kérni, hogy eljusson a kórházig. A rajongók már reggel megjósolták, hogy szülni fog az énekesnő. 

A police.hu közlése szerint a Budapesti Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Főosztály munkatársaitól kért segítséget egy autós csütörtökön 10 órakor a VIII. kerületben. A férfi odaszaladt a rendőrökhöz, és jelezte nekik, hogy az autóban ülő feleségénél megindult a szülés. Bár azt a rendőrök nem közölték, információk szerint Dér Heniről van szó.

Az énekesnő rajongói már előre sejtették, hogy a mai napon be fog indulni a szülés, ugyanis a kismama posztolt egy képet magáról reggel, amelyen az arcán többet látni vélték a jeleket.

"Hú nagyon látszik az arcán"

"Én is azt látom az arcán, hogy itt ma vagy holnap megérkezik a kispasi"

"Eléggé torzul már az arca" - olvashatóak a kommentek Heni képe alatt. Nos, igazuk lett, ugyanis ma délután megszületett Bendegúz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.