Úgy látszik, hogy nem az Oprah-interjú volt a jéghegy csúcsa, Harry most egy podcastban beszélt arról, hogy szülei boldogtalansága és fájdalma rányomta az ő életére is a bélyegét.

A királyi szakértő, aki 2017-ben szorosan együttműködött Harryvel a Kensington-palotában, azt állítja, hogy Sussex hercege szándékosan bosszút állt a királyi családon, amiért megsértették Meghan-t és őt is - írja a Daily Star.

"Az emberek folyamatosan azt mondják, hogy" ő egy idióta ", de ez nem igaz. Szerintem pontosan tudja, mit akar mondani, bántani akarja a királyi családot, meg akarja büntetni őket. mert úgy érzi, hogy megsértettek őt és Meghan-t is"

- mondta a Good Morning Britain műsorában Angela Levin.

Harry és Vilmos herceg Fülöp herceg temetésénForrás: AFP/Gareth Fuller

Angela szerint már szinte reménytelen, hogy Harry kibéküljön a királyi családdal, mivel folyamatosan nagyon fájó és bántó dolgok hangzanak el, melyeket nagyon nehéz lesz megbocsátani

"Szerintem ez megdöbbentő és szörnyen felkavaró, mert amikor több mint egy évet töltöttem vele, fantasztikus és pozitív volt. Igaz voltak problémái, de nem azonosította önmagát áldozatként, és most úgy tűnik, mintha agymosáson ment volna keresztül és most ő lenne az egyes számú áldozat"

- nyilatkozta Harry-ről a királyi szakértő.