Az időutazó szerint 2023-ban ez a hátborzongató dolog fog történni

óceán időutazás időutazó szörny
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy TikTok felhasználó szerint, aki önmagát időutazónak állítja be, két év múlva a tudósok hátborzongató felfedezést tesznek a Jeges tengerben, melyet azonban a kormányok titokban fognak tartani.

Az önjelölt időutazó, aki azt állítja, hogy a 2582-es évből származik, arra figyelmeztette követőit, hogy hihetetlen felfedezésre kerül sor az óceánban két év múlva. Szerinte nem csak az űrkutatásra kellene helyezni a hangsúylt, hanem arra is, mi rejtőzik az óceánok mélyén - adta hírül a Daily Star.

- írja a @timetraveler2582 TikTok felhasználó.

Az időutazó azt állítja, hogy 2023 januárjában titkos küldetésre küldenek pár tudóst, akik egy hatalmas lyukat találnak majd a Jeges-tenger mélyén. A tudósok speciális berendezésekkel egy soha nem hallott, mély és ijesztő hangot is rögzítenek, melyet a pánik elkerülése végett nem hoznak nyilvánosságra. Az időutazó szerint a hang egy szörnytől származik.

A követők között megoszlottak vélemények: volt, aki hitt az időutazónak, viszont más szerint ez a hang már évek óta hallható egy YouTube videóban.

Nem ő az első időutazó a TikTok-on, aki sokkoló dolgokat állít. A @unicosobreviviente (egyetlen túlélő) nevű közösségi média felhasználó szerint 2027-ben ki fog halni az emberiség.

@timetraveler2582

##fypシ##2021##timetravel##timetraveler##ocean##monster##hollowearth##foryou##foryoupage

♬ original sound - Timetraveler2582

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.