Drámai hétzárás az Exatlon Hungary-ben: nem kímélte magát a piros csapat játékosa

Exatlon Hungary TV2 sérülés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
98 versenynapot, megannyi győzelmet tudhat maga mögött a Bajnok csapat hónapok óta legjobb statisztikájával rendelkező versenyzője, Somhegyi Krisztián. Az Exatlon Hungary mindenre elszánt bajnoka nem ismeri azt a szót, hogy „feladni". 

Minden fájdalom ellenére kézsérülésével is vállalta a küzdelmet, hogy a piros csapatot támogatva ott lehessen a TV2 sport-realityjének véghajrájában, és a döntőig menetelhessen. Krisztián nem kíméli magát, a végsőkig küzd a csapatáért, az álmáért, a sport számára szenvedély, ami megállíthatatlanná teszi a dominikai akadálypályákon is. Ám a szíve hiába viszi a bajnokot, a szerda esti versenynapon újra megsértült a keze.

Fájdalmakkal teli futamok, kényszerpihenő vagy egy nem várt drámai lezárás? Hogy mi vár Krisztiánra, az az Exatlon Hungary péntek esti epizódjából kiderül!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.