Egész életében túlsúlyos volt, most lefogyott, és gyönyörű a nő lett belőle - Fotó

fogyás túlsúly evészavar
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztően sokat evett ez a nő, egyszerre tíz hamburgert is képes volt elfogyasztani. Gyerekkora óta küzdött a túlsúllyal, mígnem úgy döntött, változtatni fog. .

Egy hatfős család adagját is képes volt elfogyasztani Claire Burt. A McDonlad's-ban a szokásos adagja tíz hamburger volt, sült krumplival, két wrappal és két nagy adag kólával. Majd este még két nagy pizzát is megevett. Rengeteg pénzt költött ételre.

Claire már kórosan túlsúlyos volt. Forrás: NORTHFOTO/mediadrumworld.com / @life_of_a_binge_eater_/Mediadrumworld.Com / @Life_Of_A_

A lány már kiskorában is rengeteget evett, így nagyon hamar túlsúlyos lett, emiatt pedig „kövér óriásnak" csúfolták. A szóbeli bántalmazások még több evészavarhoz vezettek, úgy mint a bulimia, az étvágytalanság vagy mértéktelen evés. Ennek következtében Clair már kóros túlsúllyal küzdött, több mint 160 kilót nyomott, depressziós lett és gyakorlatilag ki sem akart mozdulni a lakásból.

Gyomorszűkítő műtét segítségével fogyott le. Forrás: NORTHFOTO/mediadrumworld.com / @life_of_a_binge_eater_/Mediadrumworld.Com / @Life_Of_A_

Ám rájött, drasztikus változásra lesz szüksége, ahhoz hogy normális életet éljen, így gyomorszűkítő műtétre szánta rá magát.
Ennek segítségével pedig megszabadult a túlsúlya jelentős részétől, de így is kemény munka tartania súlyát. Most viszont közel 80 kilósan sokkal boldogabb és kiegyensúlyozottabb.

Claire-re ma rá sem ismerni. Forrás: NORTHFOTO/mediadrumworld.com / @life_of_a_binge_eater_/Mediadrumworld.Com / @Life_Of_A_

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.