Elképesztően dögös az élő aranyhaj, imádják a férfiak - Fotó

szexi dögös hosszú haj Aranyhaj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alena valóban úgy fest, mint az Aranyhaj című mese főszereplője, Rapunzel.

Alena haja hat és fél láb hosszú, vagyis 198 cm, így nem csoda, hogy a szőkeség földig érő hajának köszönhetően mindig a figyelem középpontjában áll. A 35 éves, Odesszából származó ukrán modell már ötéves kora óta növeszti haját. Mint mondja, édesanyja mondta neki kiskorában, hogy egy nőnek hosszú hajúnak kell lennie, ő pedig komolyan vette a feladatot: Alena haja 30 év alatt nőtt meg ilyen hosszúra.

Az ukrán Alena pont úgy fest, mint az Aranyhajból ismert Rapunzel Forrás: NORTHFOTO/Mediadrumworld/@alenuwka_longhair/Mediadrumworld/@Alenuwka_Longhai

Hajkoronáját hetente egyszer mossa meg, ami 30 percet vesz igénybe, és sosem fésüli ki nedvesen, nehogy töredezett legyen a haja. Hajszárítót egyáltalán nem használ, inkább a természetre bízza a száradást, a hajpakolásokat és hajmaszkokat azonban nem veti meg. A lány már közel 58 ezren követik Instagram-oldalán, ahova több szexi fotót is feltölt, a férfiak nagy örömére.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.