Harry megbotránkoztató dolgot állít: ilyen volt az élete a királyi családban

Forrás: AFP/Saeed Khan -
királyi család fájdalom generációs probléma Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Harry herceg egy Podcastban mesélt arról, hogy már a 20-as éveiben el akarta hagyni a királyi családot, valamint, hogy az élete leginkább a "Truman-show"-hoz hasonlított eddig.

Harry herceg újabb bombát robbantott, amikor egy mentálhigiénés podcastban arról beszélt, hogy családjával azért költözött Kaliforniába, hogy megtörje a királyi család tagjaként elszenvedett fájdalom körforgását, hogy ezt saját gyermekei már ne vigyék tovább. Sussex hercege beismerte azt is, hogy először húszas évei elején akarta elhagyni a királyi családot, mivel megviselte, ami édesanyjával történt. Meghan bátorítására kezdett terápiára járni, mely sokat segített neki - írja a Daily Mail.

Harry felesége oldalán kezdett új életet az Egyesült Államokban Forrás: AFP/Saeed Khan

Harry úgy gondolja, hogy édesapja, Károly herceg szenvedett attól, ahogy a királynő és Fülöp herceg nevelték őt, majd vele ugyanúgy bánt, ahogy annak idején vele bántak.

- nyilatkozta Harry, aki innentől fogva a családja és saját mentális egészségét helyezi majd előtérbe.

A herceg a királyi életet „a Truman Show-hoz és az állatkertben való szerepléshez" hasonlította. Bevallotta, hogy fiatal korában vadul bulizott, ivott és drogot is fogyasztott, de mindezt a gyermekkori traumáinak tudta be. Hamar átlátta, miről is szól és hogyan működik a királyi élet és köszöni szépen, nem kér belőle.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.