Súlyos balesetet szenvedett Zámbó Jimmy édesanyja

Forrás: Zámbó Árpy/Bors -
Zámbó Jimmy combnyaktörés üzenet Zámbó Krisztián Király kórház énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Combnyaktörést szenvedett Zámbó Jimmy édesanyja.

Az egész Zámbó család a 95 éves Anna néniért izgul, hiszen az egykori Király édesanyja másodjára is combnyaktörést szenvedett. A csonttörés miatt az elmúlt napokban egy fontos műtéten is át kellett esnie – írta a Bors.

Zámbó Árpy Forrás: Zámbó Árpy/Bors

Árpy elárulta, hogy folyamatosan konzultál az operációt végző orvossal, de szerencsére a műtét nagyon jól sikerült. Most már csak Anna nénin múlik, hogy milyen gyorsan épül fel.

"Minimum nyolc-tíz napot kórházban fog tölteni, de ez lehet több is. Nagyon szeretnénk már meglátogatni, de sajnos a koronavírus-járvány miatt egyelőre ezt nem tehetjük meg. Az egész család reménykedik a felépülésében."

Unokája Krisztián is nagyon várja, hogy újra egészségesen láthassa a nagymamáját.

"Boldogok vagyunk, hogy komplikációk nélkül esett át a műtéten. Erős asszony, egész életében bizonyította, reméljük, hogy még nagyon sok éven át velünk lesz."

– mondta Krisztián.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.