Nem mindennapi módon küzd az izomláz ellen Rubint Réka

Rubint Réka izomláz hidegterápia krioszauna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A népszerű fitneszguru, Rubint Réka mindent megtesz annak érdekében, hogy a sok edzés mellett kellőképpen regenerálja a szervezetét. Nemrég beszerzett egy krioszaunát, amelyet napi szinten használ.

Folyékony nitrogénnel, mínusz 135 Celsius-fokon hűti magát Rubint Réka, aminek segítségével hatékonyan fel tud lépni az izomláz ellen.

"Ronaldo és Messi szinte ebben él! A szauna szóról az embernek a meleg jut eszébe, de ebben nagyon hideg van. A fejünket nem is szabad betenni, s hogy az ujjainkat megvédjük a fagyástól, a kezünket felül ki kell tenni, a lábunkra pedig meleg mamuszt húzni" - mesélte a Blikknek Réka.

Rubint Réka és fia, Norbika hidegterápiával regenerálja a szervezetét Forrás: Rubint Réka / Instagram

Rékán kívül nagyobbik fia, Norbika is előszeretettel használja a különleges szaunát.

"Az ajánlott használat napi kettő, nem szabad túlzásba esni.

Mi Norbikával nagyon imádjuk, az ő szervezetét is komolyan igénybe veszik a vízilabdatréningek, én is rengeteget edzem. Ez a gép egy csoda, két-három percre állok be a mínusz 135 fokba, és az izmaim hihetetlen gyorsan regenerálódnak, búcsút inthettem az izomláznak. Emellett jót tesz a bőrnek és az immunrendszernek is. Az alakreformosaim meg is jegyezték, hogy egyre keményebb órákat tartok"

- mondta a finteszedző.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.