Egymásnak estek a rajongók az Exatlon pénteki párbaja miatt: újabb Bajnok távozott

tv2 -
Exatlon Hungary párbaj verseny kiesés veszekedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Valóságos kommentháború tört ki az Exatlon Hungary hivatalos Instagram és Facebook-oldalán, ahol a rajongók a péntek esti párbaj miatt kaptak össze egymással. A párbajban Jósa Dani és Virág András versenyeztek egymás ellen, és szoros küzdelemben végül Dani győzött.

Az Exatlon Hungary pénteki adása izgalmas pillanatokat tartogatott a rajongók számára. A Bajnokok legerősebb versenyzője, Somhegyi Krisztián súlyos kézsérülése miatt távozott a versenyből. A kommentek alapján bátran kijelenthetjük, hogy ő volt a nézők egyik favoritja, és sokak szerint neki kellett volna megnyernie a versenyt.

Somhegyi Krisztián sérülése miatt távozott a versenyből. tv2

A piros csapat nem csak Krisztiánt, de egy másik bajnokot is elveszített, ugyanis Bajnok-párbaj is volt: Jósa Dani és Virág András állt rajthoz. A párbajban végül Andris maradt alul, a Bajnok szurkolók pedig nem titkolták véleményüket.

"Sajnálom. Ma este kiesett mindenki a piros csapatból, aki miatt érdemes volt őket nézni. Andris megosztó személyiség, de legalább érdekes és szórakoztató volt, és magához képest hatalmas fejlődést produkált. Többet hajtott bent, jobban megérdemelte volna a döntőt"

-írta egy hozzászóló.

Szomorú, hogy ő jutott be, legalább 4 bajnok fiú jobban megérdemelte volna a döntőt, mint ő!

-írta egy másik, reflektálva Dani győzelmére.

Virág András távozott az Exatlonból. tv2

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.