Emlékszel még az EB-n zokogó magyar kisfiúra? Így néz ki most Marcell - Fotó

zokogás Európa Bajnokság fotó Eb
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Horváth Marcell Boldizsárról akkor készült élete eddigi talán legismertebb fotója, amikor a magyar fociválogatott a 2016-os Eb-n szerepelt.

Az akkor 13 éves szurkoló a képen sírdogált, miután a magyarok kikaptak Belgiumtól és kiestek a nyolcaddöntőben. A most 18 éves Marcell ma már a Pécs U19-es csapatában focizik, Réti Zsolt megörökítette, hogy fest most a fiú, és megható sorokat írt az öt év elteltével készült felvételek mellé.

"Rólunk Szól! Ilyenek vagyunk...2016 - 2021. A franciaországi EB-n végig kisértem a válogatottat. Ma délelőtt szóba került egy cikk és a kedvenc képeim. Ezek egyszerűek. azt gondolom a sport fotó akkor jó, ha érzelmeket vált ki. Lehet ez az érzelem csak tisztelet egy teljesítménynek. De mi sportunk a foci szélsőséges érzelmeket képes gerjeszteni. Csak kétszer 11 játékos futkározik a pályán. Mondhatnánk. Még is mély érzelmeket generálnak. Ennek a két véglete a csalódás és bánat és az öröm, az eufória. Én azt kergetem, hogy a képeimmel ezt próbáljam megmutatni, egy sport pályán. Ezek a kedvenc képeim.
A 2016-os EB-n két nagy kedvenc volt. Azért mert amikor megnyomtam a gombot már tudtam, hogy nem csak érzelem van a két képben. Hanem nagyon sok emberhez el fog jutni. Azért mert mint nekünk embereknek is. A képeknek is van kisugárzása. Ezeknek van. Az egyik tiszta sor. A Marseillei vonulás egy hídról fotózva. Nagyot futott. Nagyon sokan voltunk, nagyon lelkesek, nagyon szervezettek és tényleg úgy nézett ki az első sor ahogy kellett. Ez a kép meghatározza a szurkolóink elismerésétét. Erre is képesek vagyunk...

-írta a fotós.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.