Megbánta a modell, hogy szétplasztikáztatta magát: közel 50 műtétje volt - Fotó

modell Playboy műtét plasztika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy egykori Playboy-modell, Ju Isen mintegy 71 ezer fontot, azaz kábé 30 millió forintot vert el különböző plasztikai műtétekre.

A gyönyörű, 35 éves Playboy-modell mostanra bánja, hogy mintegy ötvenszer feküdt kés alá, és azt kívánja, bár ne tette volna. Junak legalább négyszer volt zsírleszívása, a karantén alatt azonban rájött, hogy a beavatkozások nagy része kidobott pénz volt, hiszen sporttal is hasonló eredményt lehet elérni, ráadásul utóbbi a lélekre is jó hatással van.

"Nagyon megbántam, hogy annyit költöttem műtétekre. Az edzéseknek köszönhetően ráadásul az önbizalmam is megnőtt, szóval csak jótékony hatása van"

- magyarázta a modell a Daily Starnak.

Ju nem csak a külseje, és a lelki egyensúlya miatt imád edzeni, de azért is, mert a sportnak köszönhetően az állóképessége is sokat nőtt, úgyhogy a szexet is sokkal jobban bírja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.