Meghan és Harry kivívták a nép haragját: elvennék tőlük címeiket

Forrás: AFP/Daniel Leal-Olivas -
Sussex Royal Sussex hercegnéje Meghan Markle Sussex Sussex hercege Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A palota segítői felszólították Sussex hercegét és hercegnőjét, hogy adják fel címeiket, ugyanis úgy vélik, elárulták a családot, és nem méltóak arra, hogy viseljék.

Ahogy arról mi is beszámoltunk, óriási közfelháborodást keltett Meghan és Harry interjúja. A házaspár megítélése azóta sokat változott, irányukba egyre inkább növekszik az árulás érzése.

Ami igazán felháborítja az udvaroncokat, az Harry sokkoló kritikája Károly herceg apaságáról, illetve nagyszülei, Erzsébetről és Fülöpről. Sokan tiszteletlenségnek vélik, hogy Harry még haldokló nagyapját is belerángatta saját életének közkinccsé tételébe.

Sussex hercege az utóbbi időben sok időt töltött azzal, hogy azt bizonygassa, nem különbözik senkitől, és egyértelműen szembement a Palotával. Emiatt egyre inkább az az érzés, hogy nem szabadna megkapnia a címeket, és szimplán Harryvé és Meghanná kellene válniuk -írja a Daily Mail.

Forrás: AFP/Daniel Leal-Olivas

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.