"Működött a kémia!" - Tóth Andi és Szabyest teljesen egymásba gabalyodtak

Forrás: Instagram -
kémia forgatás Szabyest Tóth Andi klip
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Andi és Szabyest erotikától túlfűtött klipet forgattak az énekes legújabb dalához, ami néhány óra múlva debütál.

Szabyest egy videoklip miatt került intim közelségbe Tóth Andival, aki vitathatatlanul az egyik legdögösebb magyar énekesnő. Az énekes a klip forgatásról mesélt, és arról, hogy született a Zavarodott című dal, amit még másfél évvel ezelőtt írt.

„Miközben írtam a dalt, végig az járt a fejemben, hogy ki lehetne az az énekesnő, akivel hitelesen adhatnánk elő és bevallom Andit vizionáltam magam mellé, amin lássuk be, nincs mit csodálkozni, hiszen nem csak elképesztően tehetséges, de..."

- kezdte a Ripostnak Szabyest, aki elküldte a dalt Andinak, ő viszont nem reagált semmit.

"Berobbant a koronavírus, ami miatt úgy voltam vele, hogy nem is forszírozom a dolgot. Végül néhány hete Andi jelentkezett. Meghallgatta a dalt és csak ennyit írt: Szabi, nem is tudtam, hogy te ilyeneket tudsz! Felvettük a kapcsolatot és nagyon hamar kiderült, hogy egy hullámhosszon vagyunk, így elkezdtük a közös munkát"

- mesélte az énekes, aki a közös munkáról is beszélt.

„Innentől felgyorsultak az események, folyamatosan ötleteltünk és hamar összeállt a közös klip koncepciója.

Abban biztos voltam, hogy egy erotikával fűszerezett képanyagot szeretnék és Andi ebben partner volt. Mire eljött a forgatás napja, már barátokként álltunk a kamera elé, de bevallom kicsit izgultam, hiszen mégiscsak az egyik legszebb énekesnő állt előttem

... Nos, kár volt, mivel Andi nem csak szexi és tehetséges, de alázatos is. Próbáltam illedelmes lenni, amikor az esőgép alatt álltunk, de ő megfogta a kezem és határozottan jelezte, hogy nem kell finomkodnom. Azt akarta, hogy hitelesek legyünk a szerepünkben és valóban úgy tűnjön, egymásra kattantunk"

-mondta az énekes.

„Nos, maradjunk annyiban, hogy működött a kémia! Ha csak percekre is, de egymásba szerettünk és sikerült kizárnunk a külvilágot.

Ott és akkor megszűntek a kamerák, eltűnt a stáb és elvitt minket a hangulat. A végén olyan volt, mintha egy álomból ébredtem volna. Egymásra néztünk és kitört belőlünk a nevetés. Durva volt... Amikor visszanéztük a felvételt, egy pillanatra még mi is elhittük, hogy több van köztünk barátságnál"

- mesélte Szabyest, aki hozzátette, mindketten szingliként érkeztek a klipforgatására és úgy is távoztak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.