Egy orvos mesélt arról, mit bán meg a legtöbb ember a halálos ágyán

Forrás: Shutterstock -
megbánás orvos haldokló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az orvosok nagyon gyakran ott vannak a haldoklókkal az utolsó napjaikban. Most egyikük elárulta, mi az, amit a legtöbb beteg megbán a halálos ágyán.

Az orvosok rengeteg haldoklóval találkoznak, és bizony gyakran ők azok, akiknek ezek az emberek elmondják utolsó gondolataikat. Triphat Sahi most úgy döntött, megosztja másokkal is, mi az, amit a legtöbben megbánnak a halálos ágyukon, hogy azoknak, akiknek még van lehetősége, tudjanak változtatni ezen – írta az Indy100

@tripat.sahi

Live a little #motivational#growthmindset#inspire

♬ LATCH SLOWED DOWN - isa

"Fogadjátok el ezt olyasvalakitől, aki nap, mint találkozik haldoklókkal: ne törődj azzal, hogy mások mit gondolnak rólad! Ne törődj vele, kinek mi a véleménye, ha kipróbálsz valami újat, és követed az álmaidat. Engedd el ezeket a gondolatokat! Hidd el, nem akarsz a halálos ágyadon visszatekinteni az életedre, és rájönni, végig valaki más életét élted, mások boldogságát tartottad szem előtt, és soha nem volt merszed azzal foglalkozni, amit igazán szerettél volna" – mondta el a TikTokon a nő.
A videót futótűzként terjedt, és rengetegen egyet értettek a doktornő szavaival.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.