Ez a legfőbb különbség Meghan Markle és Diana hercegnő között

Forrás: AFP, Getty Images -
tanácsok királyi család Meghan Markle Diana hercegnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Stewart Pearce jól ismerte Diana hercegnőt, szoros kapcsolatban állt vele, így könnyen meg tudja ítélni, mi az, amiben igazán különbözik Meghan Markle és Diana.

Sok szó esik arról, hogy milyen sok mindenben hasonlít Harry herceg felesége és egykori édesanyja, egy barát szerint egy valamiben azonban igencsak különböznek. A walesi hercegnő barátja szerint Meghan Markle „okosabb" volt Diana hercegnőnél, elvégezte a házi feladatát, mielőtt belépett a királyi családba - írja a Daily Star.

Meghan Markle ruhája Diana hercegné outfitjét idézi Forrás: AFP, Getty Images

Stewart Pearce egy podcast-ban nyilatkozva elmondta, hogy meglepődött azon, hogy Diana állítólag alig kapott bármilyen tanácsot, mielőtt 1981-ben feleségül ment volna Károly herceghez. A királyi családban természetesnek vették, hogy bele fog nőni a szerepbe, idővel úgyis minden kiderül majd. Ugyanez történt Meghan-nel, hogy nagyon kevés dolgot mondtak el neki, ő viszont nem volt rest kérdéseket feltenni.

- nyilatkozott Diana barátja, aki szerint Diana a változás első nagy hangjai közé tartozott, és most Meghan a változás újabb nagyszerű hangjává válik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.