spiritualitás előző élet Jelek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hit nagyon fontos része az emberi életnek. Valaki Istenben hisz, valaki abban, hogy láthatatlan erők irányítják életünket, valaki pedig abban, hogy létezik reinkarnáció, azaz újra és újra leszületünk erre a Földre.

A Bors most összegyűjtött pár "jelet", mely arra utalhat, hogy nem először vagyunk ezen a Földön, voltak már előző életeink.

Déja vu

A Déja vu az az érzés, amikor hirtelen bevillan egy adott helyzetben, mintha ez már megtörtént volna velünk. Hirtelen azt érezzük, hogy ismerős a helyszín, az emberek, az érzés. Ilyenkor bizony előfordulhat, hogy valóban már megtörtént korábban ugyanez az esemény, csak egy előző életben.

“Úristen, ez már megtörtént!’ - avagy a híres déja vu érzés Forrás: Shutterstock

Furcsa fóbiák

Ide tartoznak azok a megmagyarázhatatlan fóbiák, amikor nem értjük, miért rettegünk egy bizonyos élethelyzettől, a magasságtól, a piros színtől vagy akár miért vágyunk mindenáron egy bizonyos országba. Könnyen lehet ugyanis, hogy előző életünkben ért minket egy trauma ezekkel kapcsolatban vagy egy előző életünkben sokat jártunk egy helyen, ezért vágyódunk oda ebben az életünkben is.

Mély bölcsesség

Ez azokra az emberekre jellemző, akiknek ez már a sokadig élete a Földön. Ők azok, akik újra és újra leszületnek, hogy bölcsességükket másoknak is segítsenek.

Örök optimizmus

Vannak azok az emberek is, akik már annyiszor jártak a Földön, hogy mindent megfejlődtek, amit csak lehetett. Általában ők azok, akiket nehezen lehet kimozdítani az egyensúlyukban, mindig boldognak és vidámnak tűnnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.