Harry exe kitálalt: ezért szakított annak idején a herceggel

Forrás: NORTHFOTO -
párkapcsolat királyi család Cressida Bonas szakítás Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cressida Bonas két évig járt Harryvel, de mégsem lett belőle hercegné, amit egyáltalán nem bán. Sőt, éppen a párja családja miatt ért véget a kapcsolatuk.

Harry és Cressida még 2012-ben jöttek össze, Eugénia hercegnő mutatta be őket egymásnak. A pár két évet volt együtt, így ez idő alatt volt ideje a királyi családdal is megismerkednie a lánynak, és megtapasztalni, mivel is jár, ha az ember párja egy herceg.

Harry herceg és Cressida Bonas két évig voltak együtt. Forrás: NORTHFOTO

Éppen ezért is ért véget a kapcsolatuk, a fiatal színésznő ugyanis nem bírta az ezzel járó nyomást, és úgy döntött, inkább szakít, és követi az álmait – írta az Express.

Cressida ugyanis színésznőként szeretne befutni, ám sajnos minden igyekezete ellenére, mind a ma napig csak Harry exeként emlegetik. Egyelőre nem jött el számára a nagy áttörés. Bevallotta, nagyon elege van már abból, hogy csupán erről híres, és szeretné, ha a tehetsége miatt ismerné a nevét a világ. Jelenleg egy szintén Harry nevű férfihoz készül hozzámenni, aki brókerként dolgozik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.