Megható: ezt válaszolta II. Erzsébet királynő egy 7 éves kislány levelére

Fotó / AFP -
köszönet Erzsébet királynő gyász kislány levél
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hét éves kislány, Francesca részvétnyilvánító levelet küldött II. Erzsébet királynőnek, mivel nagyon sajnálta, hogy az uralkodó egyedül maradt Fülöp herceg halála után. 

A darlingtoni Francesca Woodcock nagyon megsajnálta a királynőt, miután megtudta, hogy férje, Edinburgh hercege a múlt hónapban elhunyt. Aggódott amiatt, hogy II. Erzsébet egyedül maradt, ezért tollat ragadott és levelet írt az uralkodónak, amelyet a Buckingham-palotának címzett. A levélben ez állt:

- írta meg a Daily Mail.

Erzsébet királynő Fotó / AFP

A kislány legnagyobb meglepetésére a napokban kapott egy Fülöp herceget ábrázoló képeslapot egyenesen a királynőtől, aki a következőt válaszolta:

Francesca édesanyja, a 40 éves Stefanie Woodcock szerint lánya mindig is gondoskodó és figyelmes volt. Arra mindenesetre nem számítottak, hogy kapnak bármiféle választ a királyi palotából. A kislány most szeretné felhívni telefonon II. Erzsébetet, de édesanyja szerint ez már végképp nem lesz lehetséges.

Francesca egy napon született a királynővel és ezért különösen közel érzi magához. A királyi család iránti szeretete hároméves korában kezdődött, azóta imádja a királynőt és a Buckingham-palotát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.