"Rengeteg házasság ezért megy tönkre" - Voksán Virág szerint sok nő követi el ezt a hibát szülés után

Forrás: Voksán Virág Instagram -
házasság Voksán Virág szakítás hiba
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szexi DJ hamarosan újra a pult mögé áll a tőle megszokott dögös stílusban. Voksán Virág azt vallja, nagy hiba, ha egy anyuka megszűnik nőnek lenni.

Visszatérésre készül Voksán Virág, két gyerek után ismét a pult mögé állna, és hozza a tőle megszokott dögös formát is. A lemezlovas elárulta, erotikus fotózást nem vállalna már, de nem szeretne „anyukaruhában" zenélni.

„Szerintem nagyon sok nő ott követi el a hibát, hogy megszűnik nőnek lenni azután, hogy gyermeket vállalt, és ez szerintem egy óriási hiba, hiszen rengeteg házasság is ezért megy tönkre, úgyhogy én ezt a hibát semmiképpen sem szeretném elkövetni" – árulta el Virág az egyik kereskedelmi csatorna műsorában.

Voksán Virág szexi stílusban tér vissza a keverőpult mögé. Forrás: Voksán Virág Instagram

A szexi DJ őszintén mesélt arról is, az anyaság nem egyszerű feladat.
„Aki azt mondja, hogy minden rózsaszín, és csodálatos és cukorkafelhő, az hazudik. Vagy magának is hazudik. Mert ilyen nincs. Az elején még azt mondom, inkább több a nehézség, mint a pozitívum, ami visszajön egy gyerekből" – mondta a DJ.

Virág azt is elárulta, mi az, amivel ő a legnehezebben birkózik meg.
„A legnagyobb gyengeségem, amit nem tudok jól kezelni, az a gyermekhiszti. Ez az, amivel nem tudok, mit kezdeni."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.