"Gratula a hozzáállásodhoz" - Szétszedik Dér Henit étteremben ücsörgős fotója miatt

Forrás: Dér Heni/Instagram -
étterem Születés szülés hozzáállás Bakos Gergely Dér Heni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dér Heni egy új fotót töltött fel Instagram-oldalára, de akadtak követők, akik durva beszólásokkal illették emiatt.

Dér Heni egy étteremben készült fotót osztott meg követőivel, a nép haragja pedig rögtön rázúdult, ugyanis sokan azt nehezményezték, miért megy étterembe, mikor alig egy hete szült.Sokan úgy gondolják, egyáltalán nem elfogadható, hogy elszökik otthonról, néhány napos kisfia mellől, bár a fotóból ítélve cseppet sem vagyunk biztosak abban, hogy a kép Bendegúz születése után készült.

„Akárhogy is számolom nem telt el egy hét a szülésed óta és már étterembe járkálsz? Ki van az újszülött babával? Gratula a hozzáállásodhoz, már most.

Eddig ment a házhoz rendelés, most is mehetett volna. Nem, nem vagyok irigy, én voltam olyan szar anya, meg feleség, hogy még a császár után is főztem stb. És nem, nem volt segítségem, bár lehetett volna. De a gyereket nem másoknak szüljük"

A negatív hozzászólók mellett van, aki úgy véli, egy 3-4 napos babával is el lehet menni bárhova, és akad, aki azt találgatta, vajon a fotó Bendegúz születése előtt, vagy után készült. Curtis gyermekének édesanyja, Kriszti ezt írta a fotó alá:

"Egyél csak egyel csak anyukám, amennyi jól esik"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.