Évtizedekig kereste édesanyját az örökbefogadott férfi: borzalmas dolog történt, amikor rátalált

örökbefogadás örökbefogadott tragédia borzalom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Évtizedekig kereste édesanyját a férfi, akit még kisbabaként fogadtak örökbe.

Mielőtt Steven Smith nevelőszülőkhöz került, a walesi Carmarthenben élt. A most 41 éves férfi tinédzserként tudta meg az igazságot arról, hogy honnan származik, és azonnal keresni kezdte szüleit -írja a The Sun.

Steven megtalálta, hogy Jason Neal Jonesként regisztrálták, és azt, hogy Walesből származik. Születési anyakönyvi kivonatából megtudta édesanyja nevét, kiderült, hogy apja börtönben van. Amikor Steven megtudta vérszerinti édesanyja címét, óriási döntésre szánta el magát, és anyák napja előtt úgy döntött, felkeresi.

A férfi magával vitte lányát, Amyt is, hogy ő is megismerje nagymamáját, de a házhoz érve senki nem nyitott ajtót, sőt, a postaláda is tele volt levelekkel.

"Bekopogtam a szomszédhoz és elmondták, hogy hetek óta nem látták"

-mesélte Smith, aki a hátsó ajtón végül bejutott a házba.

"Nem volt beágyazva és a mosogatóban is álltak az edények. Ezután a fürdőszobába lépve holtan találtam meg, vélhetően szívrohamot kapott"

-mesélte a férfi, aki épp, hogy megtalálta édesanyját, máris a temetését kellett intéznie.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.