Pásztor Erzsi őszintén vallott exférjeiről

Forrás: TV2/Mokka -
színésznő vallomás exférj Pásztor Erzsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pásztor Erzsi színművésznő őszintén bevallotta, hogy ő csak kétfajta emberrel találkozott a pályája során: a józan és a részeg bolonddal.

Pásztor Erzsi főiskolás volt, amikor fülig szerelmes lett az egyik osztálytársába, akit Jászai Lászlónak hívtak. Bár azóta már hosszú idő eltelt, a színésznő a mai napig élénken emlékszik a férfira, aki az első nagy szerelme volt, még ha a házasságuk végül válással végződött.

"Nagyon nagy szerelemben voltunk, de ő egy linkóci pali volt, egy igazi bohém. Még a főiskolán házasodtunk össze, de kilenc hónap után el is váltunk.

Egyébként szép emlékeket őrzök róla. Bárhol jártunk, ő tolt engem előre, hogy szerepeljek. Kísért zongorán, én pedig énekeltem.

Exférjeiről vallott a legendás színésznő, Pásztor Erzsi Forrás: TV2/Mokka

Nos, őutána sikerült kifognom a teljes ellentettjét. A második férjem, Holl István legszívesebben bezárt volna engem, hogy főzzek, mossak, takarítsak, amíg ő játszik a színpadon. Ezzel persze megbirkóztam volna, de az alkoholt nem tudtam elfogadni. Mert hát, Janka néni ide vagy oda, Pásztor Erzsi nem iszik, csak hébe-hóba, akkor is szódával hígítja a pezsgőt, még ha ki is nevet érte"

- árulta el a Ripost7-nek Janka néni megformálója

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.