Öngyilkosságot kísérelt meg a sztárcsemete: "Annyi pocsék dolgot éltem át. És ez már túl sok"

depresszió öngyilkos Snoop Dogg öngyilkosság cori broadus mentális egészség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Öngyilkosságot kísérelt meg Cori Broadus, a hiphop sztár, Snoop Doggnak a legfiatalabb, 21 éves gyermeke.

Cori Broadus Instagram- oldalán számolt be követőinek arról, hogy az elmúlt időszakban annyira mélyponton volt, hogy megpróbált véget vetni az életének. Végül szerelme és családja adott neki erőt ahhoz, hogy túllendüljön a nehézségeken. A sztár őszintén mesél mentális problémáiról, hátha ezzel másoknak is segíthet - írja a Daily Mail.

- írta Insta-oldalán a híres sztárcsemete.

Cori két világos bőrű testvér mellett nőtt fel, ő volt az egyetlen fekete bőrű. 6 évesen lupuszt (gyulladásos betegség, amely során az immunrendszer a test saját szövetei, szervei ellen fordul) diagnosztizáltak nála, szteroidokat kapott, mely által nagyon meghízott. Az egészségügyi problémái nagyon megviselték, szinte mindig szomorú és depressziós volt a sok fájdalom miatt.

Cori végül gyógyszereket szedett be, de a nagynénje közbelépett, így nem történt nagy baj. A lány azóta rájött, hogy sok szerető ember veszi körül, akikre bármikor számíthat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.