Emilio elképesztő fogyása óta imádja magát: nem tud betelni saját látványával

Forrás: TV2 -
fogyás Emilio fogyása Emilio
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekes szívesen beszél fogyásáról, sőt örömmel segít azoknak, akik tanácsot kérnek tőle. Felesége, Tina szerint ez lett a családfő egyik legkedveltebb témája, új külsejével pedig alig tud betelni Emilio.

Kirobbanó formában van Emilio, aki feleségével, Tinával együtt továbbra is odafigyel a kalóriabevitelre és a kilókra. Ennek egyik bizonyítéka, hogy bár nemrég kisebb vendégsereg fordult meg a családnál, sem Tina, sem Emilio nem ettek az ínycsiklandó falatokból. „Harapnivalóval és tortával készültem, de rájöttem, hogy nemcsak mi, hanem a vendégeink közül többen is fogyókúráznak. Így volt, aki csak egy pár falatot, de volt olyan is – mint mi – aki egy falatot sem evett" - mondta a Drága családomban Tina, akinek férje büszke fogyására.

Emilio és Tina Forrás: TV2

Nagyon jól érzem magamat a bőrömben, remélem ez most már így is marad. Tényleg nagyon odafigyelek arra, hogy mit eszem.

Viszont mióta lefogyott nemcsak, hogy ez lett az egyik legkedveltebb témája, de magát is még jobban szereti. A tükrünk mesélni tudna!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.