Ez biztosan nem lehet véletlen: Károly herceg egyértelmű üzenetet küldött Harrynek

Forrás: AFP/Manan Vatsyayana -
Károly herceg Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Károly herceg fia viselkedése után egyértelmű jelet küldött: már a képeken sincs rajta Harry.

Harry herceg tulajdonképpen mindent megtett azért, hogy kivívja családja haragját. Az Opray Winfrey által készített interjúban súlyos állításokat foglamaztak meg, például azt, hogy a családból valaki aggódott a gyerekük bőrszíne miatt, de nem nevezték meg az illetőt, ami így mindenkire káros hatással volt. Egy későbbi interjúban Harry a Truman Show-hoz és az állatkertben való szerepléshez hasonlította az életét a királyi családban, és elmondta, apja megszenvedte azt, ahogy őt nevelték, később azonban mégis ugyanazt csinálta a saját gyerekeivel.

Károly herceg Forrás: AFP/Manan Vatsyayana

Ezekre a kijelentésekre Károly herceg nem reagált, és nem is kereste meg fiát. Az emberek viszont észrevettek valamit nemrég közzétett videóján, ami nem lehet véletlen. Károly a felvételen Erzsébet királynő platinajubileumáról beszélt, és arról, hogy a tiszteletére több millió fát fognak ültetni. A háttérben pedig csupán egyetlen fotó látható, egy olyan, amin Harry nincsen rajta. A képen Károly herceg Vilmossal, György herceggel és II. Erzsébet királynővel látható.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.